Mario Badescu Camomille Cleanser

Friday celebration at Rezet Sneaker Store and Mads Nørgaard

p1130179p1130196  p1130174

Reklamelinks: Mads Nørgaard jakke, Uniqlo hoodie, Topshop jeans & adidas Originals Iniki sneakers.

Denne uge har været herre travl for mig og så sandelig også for mit sidekick Sidsel. På fredag holder Mads Nørgaard deres årlige 1. Maj fest i butikken på Amagertorv. Sidsel står for eventet og det kommer ikke til at gå stille for sig. Der er DJs (blandt andet hende her), sample sale og burgerz i butikken og efterfølgende fest på Chateau Motel. I kan læse mere om eventet her. Jakken er faktisk en der er lavet eksklusivt til eventet og kan købes i butikken fredag. Er den ikke sej?

Samme dag løber et andet event af stablen, nemlig det som jeg har haft travlt med. Rezets første butik i København har fået en kærlig hånd og renoveringen fejres med en gen-åbning på Rådhusstræde 7 hvor der først er Rezet Vault Experience (læs mere her) og efterfølgende en helt masse releases, 15% rabat og selvfølgelig kolde øl. Butikken bliver SÅ FLOT, så jeg håber i har lyst til at kigge forbi. Læs meget mere om eventet her.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mario Badescu Camomille Cleanser