230417: Copenhagen

Mario Badescu Camomille Cleanser

img_1032

Det er længe siden at jeg er kommet med en ægte beauty anbefaling og jeg har efterhånden fået mig et par favoritter siden sidst. Det smitter jo af når jeg er nabo til min favorit beauty pusher Karen fra Beauty Hero 😉

Jeg ville tippe jer om det her produkt, Camomille Cleansing Lotion som jeg begyndte at bruge sidste sommer og som virkelig har gjort en kæmpe forskel for min hud. Det er en en mild rense lotion/tonic som jeg bruger morgen og aften, efter jeg har renset mit ansigt og inden jeg putter serum og creme på. Du dutter den bare op på en vatrondel og kører over huden, eller hælder lidt i hænderne og pjasker det i face. Første gang jeg brugte den blev jeg virkelig overrasket over hvor ‘aktiv’ (kan man sige det?) den er. Min hud sitrede og summede, og uden det skal lyde for helligt, så føles det som et lille wake-up call til huden. Det er svært at beskrive de helt konkrete effekter, for meget afhænger af så mange forskellige ting – søvn, kost, sol, travlhed og hormombalance. Jeg kan dog se og mærke at min hud er mindre tør og mindre fedtet, de der yderpunkter er ikke så tydelige mere. Der er lidt mere balance i den og så det der ekstra liv, som jeg bilder mig ind, giver lidt glød – det kan man jo godt have brug for.

Hvis i vil shoppe Camomille Cleansing Lotion, så finder i den her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

230417: Copenhagen