No to go coffee: The verdict

Monday Kicks #27 Sock Racer

nike-june-1986

nike_pc0471 nike_pc0410 nike_pc0403 ck0r1351 ck0r1329_2

Photo: Lasse Wind. Make up & hair: Nikoline Skaarup

Reklamelinks: Pants from Hosbjerg, jacket from Proenza Schouler, top from Mads Nørgaard & Nike Sock Racer sneakers.

Ugens #mondaykicks er Nikes lille bitte og finurlige sneaker, Sock Racer. Den releasede egentlig i sidste uge, men jeg ved at der stadig er nogle tilbage i Rezet Sneaker Store. Oprindeligt udkom Sock Racer i 1986 som en marathon sko med ekstrem fleksibilitet og komfort. Knapt så meget støtte. Her 31 år efter, er den stadig lige så skør (som Nike selv påstår), men moderniseret med en overdel i flyknit og en ultra letvægts sål. De to små spænder er stadig en del af designet og nok det der gør Sock Racer helt speciel – der er ikke mange sneakers med små sandalspænder på…

I anledningen af releasen fortolkede jeg den gule sock racer i et inferno af gul røg og guldbukser. Sock Racer er ret andeledes end de fleste sneakers jeg går med lige for tiden. Den har en lavere sål og shapen er langt smallere end fx. New Balance 990, Air Mac 97 eller Stan Smith. Derfor syntes jeg den er lidt sværere at style, end hvad jeg er vant til. På billederne syntes jeg det var fedt at der skete lidt mere – velkommen til guldbukserne, men til hverdag tror jeg at jeg vil bruge dem med smalle afklippede jeans eller en denimnederdel og en strik. Jeg tror helt klart de fungerer bedst til bare ben eller smalle bukser, i praksis.

Hvad synes i om Nike Sock Racer?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

No to go coffee: The verdict