Monday Kicks #27 Sock Racer

210417: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Storm & Marie shirt, Acne Studios pants & Adidas Raf Simons sneakers (shop adidas Stan Smith sneakers here).

Det her outfit er godt nok fra sidste uge, men jeg er lige lidt bagud med posts, eftersom min computer acter up. Nogen der har erfaring med MacBook Air der bare pludselig har en fyldt hukommelse? jeg sletter og sletter, men intet hjælper…!

Bukserne har jeg egentlig vist før, faktisk en del gange, men de er mine favoritter. Jeg havde luret på dem i Nørgaard Paa Strøget i lang tid, men til Acnes hampre priser lod jeg dem altså hænge. Et år efter fandt jeg dem fandme på loppemarked til 300 kr. Sygt ik? De kan faktisk lynes helt op til låret – meget godt med at vide…

 

3 kommentarer

 • lisa

  jeg prøvede det, hvor det viste sig at være fordi der lå 2 x backups af min iphone og fyldte helt vildt.
  havde også slettet og slettet inden, men det kom slet ikke op i nærheden af de ekstra 32gb der fyldte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • monica

  tjek om du har nogle podcasts el. ling. liggende. Jeg havde samtlige sæsoner af monte carlo gemt på min mac uden at vide det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Et lille tip i forhold til mac kunne være at sortere/slette i din download-mappe! Tit kommer man til at duplikere emner der fra, så det ligger dobbelt på macen. 🙂

  Ps. Lækkert outfit. (;

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Kicks #27 Sock Racer