210417: Copenhagen

060517: Tisvilde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Proenza Schouler jacket, Fredesblog x Hvisk tee, Nué Notes dress from Belle Boutique at Magasin (available in black here), Asics Gel-Mai sneakers (soon available at Rezet Store), Ace & Tate sunglasses & &Other Stories bag.

Jeg brugte min weekend i sommerhus nord for København. Det var egentlig en spontan beslutning fredag eftermiddag, men gud hvor er jeg glad for at jeg tog der op og fik en helt sommeragtig lørdag. Jeg fik også luftet mit nyeste køb fra Nué Notes, nemlig stropkjolen som har vakt meget begejstring på instastory. Jeg har kun kunnet finde et link til den i sort, men købte den blå i Magasins nye afdeling, Belle Boutique. Den er helt genial med både en tee under eller en sweater over og igår havde jeg den på med jeans inden under – alsidig, ik?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

210417: Copenhagen