Monday Kicks #28 Asics Gel-Mai

Summer vibes

Processed with VSCO with hb2 preset stories

Reklamelinks: &Other Stories top, &Other Stories pants, Ace & Tate sunglasses, Birkenstock slippers & Truss bag.

Som sagt havde jeg lige en dag med summer vibes i lørdags med sol på terrassen, strandbadning og frokost udenfor. Helt perfekt. Håber snart på flere af de dage. Mit outfit var semi 70’er inspireret med store solbriller, vide bukser og en top med både flæser og én skulder. Tasken fra Truss er en mega maxi version af dem jeg normalt bruger og den er helt genial til alt fra strand supplies og når jeg pakker til et par dage i sommerhus, for der kan være virkelig meget i.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Kicks #28 Asics Gel-Mai