FOAM OPEN 2017 - Girls Only

My RackBuddy

collagerackbuddy

Indlægget er sponsoreret RackBuddy

Her i starten af April flyttede jeg jo. Og jeg ved at jeg har nævnt det her på bloggen et par gange, men det har bare fyldt så meget og virkelig haft en indflydelse på min hverdag, i langt højere grad end jeg havde regnet med. En ting er at flytte alle sine ting og pakke ud og vende sig til et nyt område, en anden ting er at komme på plads, sådan rigtigt. Finde ud af hvor man lægger kuglepenne, hænger kasketter eller andre dimsedutter som ikke rigtig har en plads – kender i det? Det tager virkelig tid!

Det der har været den største udfordring var soveværelset, nærmere bestemt min garderobe. Jeg har 1 million sko og virkelig meget tøj og en hel del tasker. Og det fylder! En drømmeløsning kunne jo være et kæmpe indbygget skab, men det er altså ikke lige muligt i en lejelejlighed, så jeg tyede til åbne reoler som jeg også havde i min gamle lejlighed og så mit nye gigantiske tøjstativ fra RackBuddy. Det er 2 meter (!) højt og 1,80 meter bredt. Se nu snakker vi! Jeg synes stativet er en god måde at have mit tøj i system, men samtidig tilgængeligt og overskueligt. Jeg kan se det hele! Jeg valgt faktisk en standard løsning der hedder Wild Bill Elliot, da det var perfekt fordeling mellem plads til lange ting og lidt kortere ting. Jeg har ikke så mange lange frakker og kjoler, men det er rart at de ikke skal rage ned på gulvet, men de kan hænge ude til højre.

Hele RackBuddys koncept – Design. Build. Make it yours, er at du kan konstruere lige det stativ du har brug for og de findes for det første i mange forskellige versioner, men de er er også lette at lave om. Fx havde jeg overvejet at fjerne det smalle fag af Wild Bill Elliot og bare have et stativ der var 130 bredt og i to etager. Jeg kunne også skifte tværstængerne ud med nogle der kun var 100cm, så det blev smallere. Det har jeg også overvejet for at få plads til endnu en reol til sneakers… De fylder jo af helvedes til! Jeg har også brug for at hænge tasker og andre accessories op, og dem der ikke kan være på knagen for enden, dem har jeg hængt op med kroge, da de fylder meget mindre på den måde. Det er også ret praktisk til at hænge tørklæder eller kasketter på. Smart ik?

Ps. Lige nu kan du vinde pengene tilbage for din RackBuddy, se hvordan her.

Pps. Der er ikke normalt så opryddet i mit soveværelse… Og jeg har kun brugt de pæne bøjler 😂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOAM OPEN 2017 - Girls Only