My RackBuddy

160517: Copenhagen

p1140383 p1140412 p1140399 p1140398 p1140390

Reklamelinks: Proenza Schouler jacket, Lærke Andersen sweatshirt from Rezet Store, Storm & Marie pants, Air Max 97 Gold from Unlimited (releasing at Rezet Store tonight), Hvisk x Fredesblog smiley necklace, Hvisk gold necklace, Young & Unlucky SMART necklace & Céline Baby Audrey sunglasses.

Hvis der er noget jeg elsker, så er det guld ting og Smart ting. Seje Julie fra Young & Unlucky jewelry har lavet den fineste halskæde til mig og Sidsel hvor der står Smart i guld skråskrift – helt Carrie agtigt. Den matcher også mine Air Max 97 ret perfekt, og liver en lidt grå tirsdag op.

Husk lige at køb Smart bogen hvis i ikke allerede har den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My RackBuddy