Weekend tip: Design x Change

Selftanning: A sunday beauty tip

selftan

Reklamelinks: Matas scrub glove & Vita Liberata self tanning mousse.

Det er endelig sæson for bare ben – min favoritsæson lige efter fastelavn (pga fastelavnsboller selvfølgelig)… Det eneste der bare er en lille smule irri, her i starten af sæsonen er at stængerne godt kan være lige lidt for blege. Det er mine i hvert fald. Desuden er jeg også en af dem der aldrig får brune ben. Kender i det? Jeg bruger selvfølgelig solcreme, men stadig er det som om at intet, INTET trænger ind på mine ben. Derfor har jeg de sidste par år fundet en løsning der sikrer et lidt mere stabilt resultat og ikke kræver timer i solen, hvilket jo også har sine dårlige sider.

Jeg taler selvfølgelig om selvbruner, eller self tanner, et lidt mere elegant navn. De fleste rynker på næsen af self tanner og endnu flere har dårlige erfaringer med brune striber ned af benene eller ujævne plamager, og det er jo ikke lige frem derfor man tyer til den slags hjælpemidler. Vil i se et skrækeksempel? Så smut forbi Sidsel. Så galt behøver det slet ikke at gå. Jeg har efterhånden prøvet en del produkter og endelig fundet frem til noget der fungerer, nemlig produkterne fra Vita Liberata. Jeg prøvede en spray tan (meget 00’er) hos Greenskin på Gl. Kongevej for flere år siden og det var den pæneste farve og mest naturlige resultat. Efterfølgende har jeg sværget til Vita Liberata og fulgt den samme fremgangsmåde, med stor succes 😉

Skrub: start med at bruge en brug en sisal handske eller en body scrub når du er i bad. Det fjerner død hudceller og giver et mere ensartet resultat.

Drop body lotion: det er vigtigt at du ikke bruger body lotion efter badet, men blot lader huden tørre helt.

Påfør systematisk: påfør moussen med en påføringshandske (den kan købes her og er mega vigtig) og brug et pump mousse ad gangen. Start med skinneben, så lår, baller og mave. Start derefter med armene, skuldrer, det øverste af ryggen og brystet. Pump mere mousse i handsken løbende og brug det overskydende på hænder, fødder, albuer og hals, hvor der ikke skal lige så meget farve på. Påfør i rundebevægelser og vær sikker på at du fordeler det jævnt og ikke misser nogen steder.

Det smarte ved Vita Liberata er at moussen er farvet, det kaldes for en guidefarve, som gør at du kan se hvor du har puttet på og hvor der mangler. Guidefarven forsvinder efter første bad, hvor efter den rigtige farve bygges op. Dog smitter guide farven ikke af på tøj eller sengetøj, efter den er tørret. Jeg plejer at bruge Vita Liberata om aftenen, så guidefarven vaskes af næste morgen når jeg går i bad. Smart ik? Jeg lover (næsten) det virker. Så hvis i skal til sommerpartys snart, så ved i hvad i skal gøre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend tip: Design x Change