Selftanning: A sunday beauty tip

May Wishes

wishesmay

Reklamelinks: Asos sunglasses, Topshop Boutique denim jacket from Zalando, Wood Wood Eve jeans & Nike Air Woven sneakers from Rezet Sneaker Store.

Selvom Maj måned nærmest er gået, så skal i ikke snydes for en wish list. Én af tingene har jeg dog allerede købt, hvis i følger med på instastory fra weekenden har i set det 😉 Den røde denimjakke fra Topshop er så smart og det ville være en perfekt sommertilføjelse, med den fine farve. Lige nu er jeg også helt opsat på at tilføje nogle flere solbriller til min samling og ovenstående fra Asos har lidt samme stil som Diane solbrillerne fra Céline som jeg har kigget virkelig meget på – de er bare en hel del dyrere…

Nå men tilbage til hvad jeg rent faktisk har købt så er det de flettede sneakers fra Nike. Jeg har haft dem i tankerne siden jeg købte dem ind til Rezet sidste år. De er super lette, mega behagelige og ret smarte, så tror de bliver en sommerfavorit. Hvad er på jeres maj-liste?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selftanning: A sunday beauty tip