May Wishes

100517: Monaco

monaco1

Reklamelinks: Lærke Andersen hoodie from Rezet Sneaker Store, Elaine Hersby fur bag, Selected Femme denim skirt, adidas Iniki sneakers from Rezet Sneaker Store & sunglasses from Super by Retrosuperfuture.

Jeg har slet ikke fået delt noget fra min tur til Monaco i forrige uge. Det var en kort arbejdstur men nåede dog at bruge et par timer i Monte Carlo og sukke over alle de flotte ting i Céline butikken som jeg ikke har råd til. Det var total nice vejr og nåede både at solbade, vandbade og have bare ben. Total lux!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

May Wishes