100517: Monaco

Lunch at Fedtegreven

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Fedtegreven

Sidste uge havde jeg en pænt optur begivenhed i min kalender – Frokost på Fedtegreven kl. 14.00. jeg var inviteret (med en ven, i det her tilfælde havde jeg valgt min kæreste som ven) til at teste menukortet af og skrive om oplevelsen. Jeg ankom 30 minutter for tidligt og spurgte pænt om jeg måtte sidde og arbejde lidt inden vi skulle spise. ‘Selvfølgelig! Vil du have noget at drikke? Her er wifi koden’ Gid man blev taget sådan i mod alle steder. Jeg fik således drukket 2 kolde colaer (opfyldning uden at jeg behøvede at sige noget.. OMG en drøm) og svaret et par mails inden min kæreste dukkede op.

Vi satte os op på første sal og vores søde tjener slog sig ned ved siden af os og gennemgik menukortet – og kom med et par anbefalinger. Vi havde begge to tjekket kortet ud inden (selvfølelig) og havde et par ideer til hvad vi gerne ville smage. Vi startede dog med den pæneste lyserøde Aperol Spritz med rabarber (affotograferet en del gange kan i se) total lækkert og seriøst optur med en drink midt på dagen.  Hele restaurantet er så fint indrettet med blå toner, store planter og terrazzo borde ude foran – meget fotogent. Derefter bestilte vi hvad der føltes som én af hver på hele menuen. Og det var godt! Rigtig godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til at starte med fik vi alle de østers de havde (altså forskellige, ikke mængden) – rarbarber granite, gratineret, blue cheese (jeg kan ikke engang lide blue cheese men de her var amazing) og så med noget spicy oven på. Drinks og østers på en onsdag. Helt ok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA fedtegreven9

Efterfølgende fik vi så endnu en starter på tjenerens anbefaling, en krabbe guacamash, guacamole og krabbedut med sprøde tortillas til. Og så en ‘lille’ ekstra ting, noget nær det lækreste jeg nogensinde har smagt. En Double-Stuffed Foie Grasreos. Jeps. En oreo i Fois Gras version. Så forbudt, så lækkert. Så var vi ligesom igang, ik?

Til hovedret havde jeg bestilt kyllingeburgeren, som er lidt af et tilløbsstykke. En blød og sød brioche bolle med friske ærteskud, fluffy dressing (mayo?) og en sprød paneret kylling inden i. Fuldstændig perfekt og hjerne. Mit kæreste fik en kæmpe rib-eye (den koncentrerede jeg mig slet ikke om fordi jeg bare smovsede kyllingeburger og fritter), som han vist nok fik sagt var god – hørte ikke efter da jeg som sagt var travlt optaget. Haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

fedtegreven10

Vi havde ikke bestilt dessert fra start, for hvem ved om man lige kan spise det (SOM OM), men den beslutning blev hurtigt taget da jeg så at der var citronfromage på kortet. Hej hej! Så det fik vi, med en creme brulee on the side og en kop kaffe. Det var lige så godt som de andre ting og jeg måtte endda lægge mig lidt ned på bænken bag bordet (der var ikke andre) både fordi det hele var så lækkert og fordi jeg havde spist min egen kropsvægt i citronfromage.

Normalt er jeg meget påpasselig med hvor jeg spiser og i har nok bemærket at det er sjældent jeg på den måde skriver om spisesteder her på domænet. Jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle forvente af mit besøg på Fedtegreven, men jeg blev total blæst bagover. Og det lyder måske lige voldsomt nok, men jeg går ret meget ud for at spise og det er virkelig sjældent at maden er helt i top og servicen også er. Her blev jeg mødt med den venligste stemning, det bedste humør, helt igennem god service og virkelig lækker mad og så til helt fornuftige priser. Det er sjældent, men når det sker, så vil jeg gerne skrive om det.

Bonusinfo: Fedtegreven afholder alle mulige events, blandt andet snydturneringer. Det kan du følge med i her. Du kan også følge Fedtegreven på instagram her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100517: Monaco