Lunch at Fedtegreven

200517: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Proenza Schouler jacket, H&M jeans, Céline sunglasses & Gardenia Copenhagen sandals.

Det her outfit er godt nok fra weekenden, men jeg er slet ikke nået så langt i ‘dagens’ posts, så tager det lige lidt ad gangen. Men hvor optur er det ikke lige at kunne have bare tæer (og bare ben selvfølgelig)? De her sandaler fra Gardenia minder mig så meget om nogle min mor havde i slut 90’erne med de brede remme og den lille hæl. Men jeg er vild med dem. Jeg har brugt det første af min kristi himmelfartsdag på at bade og være sammen med nogle savnede venner. Nu står den på arbejde resten af dagen – tjek ind senere, har et sjovt projekt som jeg deler med jer. Håber i får en fantastisk fridag!

1 kommentar

  • Malene

    Hvad hedder din jeansmodel, Frede? De er alt for perfekte!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lunch at Fedtegreven