200517: Copenhagen

Crossfit Copenhagen Summer Workout

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Crossfit Copenhagen

På onsdag d. 1. Juni starter jeg et helt nyt og spændende træningsprojekt sammen med Sidsel. Vi har i samarbejde med Crossfit Copenhagen lavet en sommertræning hvor vi bliver udfordret, men også udfordrer (eller måske mere inviterer) alle jer læsere til at være med.

De sidst par måneder har jeg været alt for dårlig til at få trænet og særligt for dårlig til at lave den der gode rutine, hvor træning, yoga og løb bliver en naturlig del af min hverdag og ikke sådan et projekt som bare skal overståes. Kender i det? Og sådan har jeg det faktisk normalt ikke med træning – jeg elsker det, på trods af at jeg ofte brokker mig over det imens det står på. Men der er ingen bedre følelse af en god løbetur eller en times træning hvor jeg er helt færdig, men endorfinerne smadrer rundt. Det er den bedste følelse og når jeg træner regelmæssigt, så påvirker det hele min hverdag med mere overskud, bedre søvn og meget mere energi. SÅ, nu skal jeg tilbage til den gode træningsrutine og hvad bedre end at sparke den igang med en udfordring?

Sidsel og jeg skal de næste 8 uger træne Crossfit 3 gange om ugen, det er 24 træningstimer (!) i alt, samt lave en ugentlig hjemmetræning og du kan altså være med, endda helt gratis.

Ved at tilmelde dig her, får du gratis medlemskab i 2 måneder, et kostplans forslag, hvis du har brug for lidt inspiration til hvad du skal spise for enten at holde vægten eller tabe dig, og så får du også nogle hjemmetrænings programmer, så hvis du skal på ferie i Juni eller Juli, så kan du stadig træne med.

Inden vi går i gang, har Sidsel og jeg snakket lidt om de forventninger vi har til de næste 8 uger med Crossfit Copenhagen, læs hvad Sidsels mål med projektet er og hvor mange armbøjninger hun kan tage i dag. Mine svar kan du læse her.

Hvad er det første du tænker når du hører om Crossfit? Stærke mænd, store muskler og Game of Thrones træning.

Hvorfor har du sagt ja til Crossfit Challenge? Jeg er for første gang i mit liv inde i en god periode med træning og vil gerne blive endnu bedre. Derudover vil jeg rigtig gerne en størrelse ned så jeg ikke er så hård ved mig selv når det kommer til bikinisæson.

Hvor mange armbøjninger kan du tage? Cirka 1

Hvor mange regner du med at kunne tage om 8 uger? Vil gerne op på 10!

Hvem er stærkest af dig og Frede? Frede kan løfte mest jern – jeg kan løfte mest frede…

Hvad er dit mål med de 8 uger? Jeg vil gerne komme i endnu bedre form og få stærkere mavemuskler og tonede arme.

Hvad er din favorit træningsøvelse? Liggende balleøvelser med vægt eller elastik.

Vil du helst lave 200 burpees uden pause eller have lårbukser på en hel uge? Hader burpees – men har en fornemmelse af de elsker dem hos Crossfit. Tror alligevel jeg tager lårbukser!

Tilmeld dig vores træning lige her.

2 kommentarer

  • Julie

    Hej Frede. Jeg tilmeldte mig i fredags, men hvordan får jeg kostplanen tilsendt? 🙂 Hilsen fra Julie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

    Hej Frede. Kan man træne lige så meget, som man har lyst til? Eller er det kun 2-3 gange om ugen, at man “må”? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

200517: Copenhagen