Crossfit Copenhagen Summer Workout

220517: Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Top from Samsøe & Samsøe, Storm & Marie pants, adidas Originals NMD CS2 sneakers, Céline sunglasses & Young & Unlucky SMART necklace.

Kender i det når man i ny og næ kører farvetema? Jeg havde det tydeligvis ret fint med blå tidligere på ugen. Jeg er på ingen måde farveforskrækket, men det kom alligevel bag på mig at jeg havde taget total blåt tøj på (jeg er ret træt om morgenen, så det er minimum af hjerneaktivitet). Please sig jeg ikke er den eneste! Min weekend kommer til at gå med Foam Open hele lørdag – der er øl, Vitamin Well og popcorn til tilskuerne, så kig lige forbi! Søndag skal jeg ligge vandret, men sørger lige for at smide et par indlæg op her 💅🏽

1 kommentar

  • Julie

    Fiiine! Hvilket kamera bruger du til at tage dine fine billeder? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crossfit Copenhagen Summer Workout