Monday kicks #29 Nike Air Loden

230517: Elle Style Awards 2017

theismortensen1  theismortensen5theismortensen7 theismortensen3

img_2953

Reklamelinks: Resume Cph dress, Gardenia Copenhagen heels, Hvisk earrings & rings.

Endelig fik jeg muligheden for at dele der her outfit med jer. Det er sjældent at jeg har andet en løst tøj og sneakers på for tiden, men i tirsdags til Elle Style Awards tog jeg mig endelig lidt sammen. Jeg havde lånt den fineste kjole af de søde piger fra Resume Cph og så havde jeg hæle på fra Gardenia Copenhagen, som er mit go to, når jeg ikke skal have sneakers på. Smykkerne er fra Hvisk og er en del af deres nye kollektion med lidt større og mere statement agtige smykker – hvilket passede perfekt til anledningen. Billederne er taget af min gode ven Theis Mortensen, var klar på at forevige mit særsyn (Frede standarder taget i betragtning) af et outfit. Vi havde det OK skægt med at tage billeder ude foran Koncerthuset – hvis i så min instastory i fredags, fik i en lille teaser.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday kicks #29 Nike Air Loden