PJ style a la Cecilie Bahnsen for Pieces

Workout outfit upgrade

newworkoutclothes

Reklamelinks: Adidas by Stella McCartney topAdidas by Stella McCartney waist packAdidas by Stella McCartney sweatshirtAdidas by Stella McCartney top,  Adidas by Stella McCartney tights, adidas muscle teeAdidas by Stella McCartney shorts, adidas vest, adidas grey jacket, adidas cap, adidas tights, adidas pure boost x sneakersAdidas by Stella McCartney sneakers.

Jeg får ofte spørgsmål til mit træningstøj på instastory og tænkte at med den igangværende Crossfit træning, var det oplagt at samle lidt af mine favoritter, samt drømmekøb, på den front. Og vi ved jo alle at det er federe at træne i smart træningstøj, ik? Jeg er i hvert fald ikke svær at narre.

De sidste 3 år har jeg været ambassadør for adidas, hvorfor 99% af mit træningstøj kommer der fra. Adidas har et kæmpe sortiment og jeg har efterhånden fundet ud af hvad der fungerer for mig, og hvilke linjer der er mine favoritter. Der er nemlig kæmpe forskel på hvilke funktioner tøjet har og hvad du rent faktisk træner.

Ovenstående er mine favoritter fra Adidas Performance og Adidas by Stella McCartney som er en af de føromtalte favorit kollektioner. Alt er så pænt og i praksis, fungerer det bare.

Til løb foretrækker jeg helt stramme og lange tights (så de ikke glider ned, det er så irri), derfor er det vigtigt at der er snørre i taljen. Ellers løber jeg i korte shorts, gerne den slags med tights inden under, så de ikke kravler op (sexy, i know! Men jeg er vel ikke den eneste der har det problem?). Jeg er typen der får det SYGT varmt når jeg træner, så i disse tider løber jeg bare i en sports bh med en tanktop uden på – min favorit er de helt klassiske muscle tees fra Adidas herre kollektion, det er simpelthen de bedste. En vigtig detalje er at de ikke sidder stramt om hofterne, fordi de ellers glider op mens jeg løber, igen, meget irri, men det gør de her altså ikke. Om vinteren er det lag på lag med en stram undertrøje inderst, en longsleeve og en løbejakke – og alligevel får jeg det alt for varmt… Haha.

Til yoga (primært hot) træner jeg i korte tights og en sports bh eller en stram tanktop, her er jeg virkelig glad for Stella McCartney kollektionen, der både har virkelig gode tights og toppe. Det jeg synes Stella McCartney også er virkelig god til, er at lave alle de ting rundt om træningen. Den fineste waistpack, pæn sweatshirt til turen ned i træningscenteret, tasker og yogamåtter. Det er helt sikkert et salgstrick, men jeg føler mig sejere og mere motiveret når jeg føler mig smart, både til og under træning. Turen hjem er jeg altid lige så rød i hovedet som en tomat, så der skal mere til end en smart taske for at redde den situation.

Nu er jeg jo begyndt til Crossfit igen og her har jeg prøvet til forskellige træningssæt af. Jeg foretrækker klart shorts og så en løs tanktop. Det er bedst til de øvelser vi laver og den flesibilitet der er brug for. Samtidigt bliver det så varmt at lange tights er alt for varmt!

Er der mere i vil vide om træningstøj? Har en guide til forskellige træningssko i tankerne, men byd endelig ind!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PJ style a la Cecilie Bahnsen for Pieces