Workout outfit upgrade

Ice cream wednesday with Magnum

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA magnum3 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Magnum

Jeg har sjældent brokket mig over min profession som blogger og hvorfor skulle jeg også det, når det nu viser sig også at inkludere at teste is – bevares, det arbejde kan jeg da lige klare. Det skulle vise sig at være sværere end som så, for der har stået 3 bøtter Magnum is i min fryser som jeg har måtte true min kæreste med ikke at spise, fordi de var reserveret til middag med 2 af mine gode gamle veninder, hvor vi skulle teste dem og have det så lækkert. Vi ses ikke så tit, så når vi gør så er der masser af catche op på. Så skete der det mest forfærdelige at vi spiste middag, drak vin, tiden gik og så var klokken alt for meget over vores alles sengetid og isen blev glemt. H.V.A.D.! Hvem glemmer is? Jeg hedder dessert til mellemnavn (spørg hvem som helst, jeg har et helt sæt af søde tænder). Det endte så med at jeg måtte bede min kæreste agere gæst til veninde middag, så vi kunne teste den originale Magnum is – præcis som du kender den – men nu i bæger. Han kunne heldigvis godt den dag. Pjew.

Forleden dag havde vi således en helt standard onsdag hvor vi spiste (veninde)middag, snakkede om voksenting, luftede vores hund og havde det lidt nice over at var kommet nyt afsnit af A Handmaids Tale (SÅ GOD JO!). Nå ja og så havde vi 3 bøtter is vi skulle fortære. Ret luksus på en onsdag hvor midweek crisis kicker ind og man (læs: mig) har lyst til at give op og aflyse resten af ugen, fordi det føles som en løbetur man (Læs: mig) ikke kan gennemføre. Kender i det?

I onsdags hjalp det med is.

Magnum har altså lavet en is i bæger, men det er den gode gamle Magnum som vi kender den. Tyk flødeis med et gedigent lag chokolade, og vigtigst af alt, knækket. Kan i lige genkalde lyden af den første bid man tager af en Magnum, for jeres indre, i et kort øjeblik? Godt så. Den findes i bægeret. Hele isen er nemlig omkranset af et lag chokolade. For at få den lækre og svært tilfredsstillende oplevelse skal du blot tage Magnum bægeret ud af fryseren 10 min før du skal spise den. Så knækker du den ved at mase ude i siderne til du hører knækket. Når du åbner bægeret er overlaget af choko stadig intakt (det er skallen af choko rundt i kanten der knækker) og det kan du så ligeledes tilfredsstillende, slå hul på med en ske. Alle de her ting skete i vores spisestue i onsdags, og det var lækkert. Da vi kom til den reelle indtagelse af den lækre is, blev det med friske hindbær, mynte og mit eget lille party trick, et drys med salt. Jeg er besat af salt og søde ting sammen, men i det her tilfælde så fremhæver salten, alle de andre smage, især fra chokoladen. Men det er vigtigt at du kun bruger lidt – det skal ikke overdøve. Det fungerede helt perfekt på de tre nye Magnumvarianter i bæger, Classic, Mandel og White. Og jeg må indrømme at de alle tre smager fuldstændig som deres forgængere på pinde, samme bløde vanilieis og knasende chokolade. Min favorit er faktisk Magnum Mandel, hvilken en er jeres?

En sidste detalje jeg vil nævne her i min iseskapisme, er at på trods af at jeg er en kæmpe dessert fan, så har jeg aldrig kunne spise særligt meget is ad gangen og derfor kan jeg ofte ikke spise en hel Magnum på pind, op. Derfor synes jeg det er mega lækkert med is i bæger, fordi du selv skal styre portionerne. Det, jeg så til gengæld kan, er at spise mange små portioner is ad gangen. No problemo. Så tak Magnum, for at imødekomme min udfordring. I sender bare flere is min vej, hvis jeg skal smage 💁🏼

Ps. De tre nye Magnumvarianter i bæger kan købes hos udvalgte Superbrugsen, Kvickly, Netto, Føtex, Bilka og Løvbjerg til Vejledende pris på 40 kr.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Workout outfit upgrade