On inspiration

Monday Kicks # 30 Hi-Tec

hitec

Reklamelinks: Shop Hi-Tec sneakers at Rezet Sneaker Store here.

Der er kommet et nyt sneakerbrand på banen, eller gammelt-nyt skal jeg måske tilføje. Hi-Tec startede i England i 1974 som et britisk sports og udendørsmærke, med en forkærlighed for squash. Op gennem 70, 80 og 90’erne udmærkede Hi-Tec sig i sports og hikingverdenen. Nu, i 2017 vender Hi-Tec stærkt tilbage på lifestyle fronten, men en kollektion der taler til sneakerheads og hylder nogle af de ikoniske silhuetter mærket har sat på hylderne i sin tid. Kollektionen hedder HTS74 og fokus er på modellerne Badwater 146, 157 og Shadow. Stilen er 90’er cool, chunky og meget nørdet – jeg er selvfølgelig fan!

Første drop er landet hos Rezet Sneaker Store og jeg har luret på Badwater 176 som er meget klassisk, særligt den hvide med orange er min favorit. Jeg glæder mig til Shadow modellen lander og så er det spændende at se om Hi-Tec får fat i de danske gader.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On inspiration