Monday Kicks # 30 Hi-Tec

Holiday mode ON for the weekend

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Birkenstock og indeholder reklamelinks

Birkenstock Gizeh sandals & Mads Nørgaard dress.

Jeg har nydt min Pinseferie i fuldedrag. Det er godt nok tiltrængt med en 3 dages weekend i ny og næ. Jeg brugte den i min families sommerhus i Tisvilde og fik presset feriecitronen alt hvad jeg kunne. Dagene stod på boglæsning i solen, loppemarkeder, chips med dip, løbeture (god balance ifht chips med dip), lange ture med Winston og selvfølgelig daglige dukkerter i havet. Det er stadig ret koldt, men det er den perfekte måde at køle af efter en løbetur.

I mandags løb jeg en god 5 kilometers tur i bragende solskin og sluttede af med en tur i havet. Jeg fandt min stribede skjortekjole fra Mads Nørgaard og fik indviet mine nye Birkenstock sandaler. Kan i huske mit indlæg om dem her? Der viste jeg den ‘klassiske’ Arizona model, men denne her hedder Gizeh og er lidt smallere og så går den ind i mellem tæerne og op over foden. Den smalle pasform passer faktisk mine små babyfødder ret godt og så synes jeg den er lidt mere feminin end Arizona. Nu fik jeg den brugt til et meget strand og ferie agtigt look, men synes den kan gå til mere non ferie looks også. Fx ville den være flot til mit Cecilie Bahnsen sæt fra Pieces eller denne her kjole.

Nedenfor har jeg fundet nogle af mine Birkenstock favoritter sammen med nogle ting jeg ville elske at tilbringe min sommer i. Hvordan vil i bruge Birkenstocks?

birken3

Birkenstock Milano sandals, Birkenstock Madrid sandals, Levi’s jeans, Solid & Striped swimsuit, Ace & Tate sunglasses, Whistles clutch & Nike cap.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Kicks # 30 Hi-Tec