110617: Sunday look

Monday kicks #31 Soulland meets Rezet II

img_3928 img_3927 img_3926 img_3925 img_3924

Photo: Silas Adler

Indlægget indeholder reklamelinks

Ugens monday kicks er lidt af et hjertebarn for det er simpelthen RZ CPH sneakersamarbejdet mellem Soulland og Rezet Store. Det er en videreudvikling på Soulland meets Rezet samarbejdet som udkom for et år siden. I denne omgang er shapen blevet forbedret – lidt mindre rund i snuden og en mere slank silhuet. Materialet er en specielt udviklet metervare som er vævet på et familieejet væveri i frankrig – og det er lavet specielt til denne kollektion. Det er bomuld der er børstet så det får sådan en uldagtig feel.

Jeg er selvfølgelig svært begejstret for dette samarbejde, fordi jeg har været med helt fra start i processen. Det er altid spændende med designsamarbejder og hvordan to brands forener deres æstetik og univers. Jeg synes det er lykkedes og jeg er både glad for resultatet og stolt over at være en del af holdet.

Stilen er meget retro og minder i stilen om en klassisk cort silhuet som Stan Smith, Court Vantage, Match Classic eller Suede Classic. Jeg havde selv den lyserøde på til releasen i lørdags og jeg tror det bliver den perfekte sommer sneaker.

RZ CPH koster 1000 kr. og du kan finde den lyserøde her og blå her.

Kollektionen indeholder også skjorte i samme materiale og farver, samt en logo tee.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

110617: Sunday look