100617: Copenhagen

A guide to jeans #1

look2_5

Indlægget er sponsoreret af Zalando og indeholder reklamelinks

Det er ingen hemmelighed af denim er en stor del af min garderobe og ikke mindst min hverdagsuniform. Jeg skal faktisk gøre en ærlig indsats for at gå i andet end jeans og en T-shirt til hverdag, er jeg den eneste? Jeg elsker denim og nok kan det nogen gange betegnes som ‘bare jeans’ men det er det altså ikke. Der er så mange forskellige jeans, materialer, pasforme, snit og farver, så man faktisk kunne sige at mit hverdags dogme med ‘jeans og T-shirt’ faktisk slet ikke holder. For hvilke jeans er der egentlig tale om? Skinny, high waisted, flared, raw, jeggings og hvad der ellers findes? Det næste er så at finde den stil man godt kan lide – igen er der masser af muligheder og stilretninger at gå i og hvis man kigger på modebilledet er det lige nu diverst og legende, især med denim.

Sammen med Zalando har jeg udforsket deres store udvalg af jeans og gennem deres jeans guide, som er mega nem – du vælger bare shape, stil og pasform og så genererer den et udvalg – fundet 4 denim tendenser som jeg har stylet i ægte Frede format og foreviget med Alona Vibe, en virkelig sej fotograf og dygtig dame, som i kommer til at se meget mere af, her på bloggen.

look1_3

look1 look1_1 look1_2

Det første denim fit jeg har udvalgt, er de klassiske sorte jeans i en slim fit – over i straight fit. Jeg har de seneste par år bevæget mig længere og længere væk fra de helt ankelnære jeans og over i en mere 90’er smal jeans, der i princippet bare går lige op og ned. Den jeg har valgt, er fra Levi’s og har stretch i, hvilket giver dem en tættere pasform fra knæet og op, mens de går lige ned, fra knæet og ned. Jeg stylede dem med en hvid tee (klassisk) og den sejeste denimjakke (for ligesom at blive i denim universet) fra Won Hundred som er helt dekonstrueret og slidt, og har en god boxy facon, på en virkelig nice måde.

Look 1: Levi’s jeans, Won Hundred denim jacket, New Balance sneakers, &Other Stories bag & Chanel sunglasses.

look2_4 look2_3 look2_2 look2_1 look2

Det næste look jeg har lavet, er en kombination af to tendenser som virkelig ses meget for tiden – mom jeans og broderi. Mom jeans har været i gadebilledet længe og deler virkelig vandende. Min kæreste hader dem, mine veninder elsker dem. Manrepeller ville være stolt. De her er fra Glamorous og er virkelig et godt køb hvis du vil forsøge dig med mom jeans og broderi, uden at tømme din bankkonto… #vigtigt. Broderi ses i mange kollektioner hos de store internationale mærker lige nu og især Gucci har været bannerfører for broderet denim og jeans. Jeg valgte at gå helt 90’er på den, med en tee stukket godt ned i bukserne og mine sandaler fra Gardenia Copenhagen – perfekt ed spagetti stropper og en mellemhæl. Det er vigtigt at sådanne mom jeans bliver suppleret med noget talje, som giver lidt facon og samtidig synes jeg det fungerer bedst med bare ankler, som giver et feminint touch.

Look 2: Glamorous jeans, grey T-shirt, Gardenia Copenhagen sandals, Truss bag & Ahlem sunglasses.

 

2 kommentarer

 • L

  Hej!

  Jeg ved ikke helt hvor jeg skal skrive dette henne, men jeg vil blot advare mod Joga.dk.

  Da du havde en konkurrence her på din blog om at vinde et gratis abonnement var jeg så heldig at vinde.
  Men nu har jeg fundet ud af at joga.dk uretmæssigt trækker penge fra min konto, så jeg vil blot advare mod dette.

  Vh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frede

   Hej! Tak for din kommentar – jeg går videre med det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100617: Copenhagen