A guide to jeans #1

Danish underwear

danskundertoj
Det her indlæg har jeg haft i tankerne i lang, lang tid og endelig får det sin plads. Det gik nemlig op for mig at 3 af de bedste undertøjsbrands jeg kender og bruger, er danske bæredygtige brands. Hvor sejt er det lige? Mega sejt. Derfor vil jeg lynhurtigt introducere jer for de tre brands som laver helt basic, lækkert undertøj af høj kvalitet.

Organic Basic: Det Aarhusianske brand er startet af en gruppe fyre med ambitioner om at levere det mænd har brug for, på den mindst besværlige måde og på den mest bæredygtige måde. Organic Basics leverer abbonements løsninger med undertøj, så du aldrig skal tænke på hvornår du igen mangler underhylere… De har skåret forhandler delen fra for at, som de selv beskriver det, få plads til mere kvalitet. Priserne er stadig gode og jeg synes kvaliteten i den grad lever op til forventningerne. Har set at der lige er komme en ny farve i kollektionen, så må snart supplere mit sorte sæt op med et nude.

Shop Organic Basics her.

Baserange: Baseret i Danmark og Frankrig, leverer Baserange det ultimative effortless look som du kan opdrive… Nude toner, bløde (altså mega bløde) kvaliteter og ikke noget der strammer eller klemmer. Igen er kvaliteten i top og der er virkelig mange forskellige pasformer of snit på undertøjet.

Shop Baserange her.

Woron: Bag mærket står de to søstre Anya og Arina, med en masse på hjerte omkring bæredygtighed, design og produktion. Deres undertøjskollektion er lavet i model eller økologisk bomuld og består af forskellige bh’er, trusser, bodyer og badetøj lavet i samarbejde med Australske All Sisters.

Shop Woron her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A guide to jeans #1