Monday kicks #32 Nike Air Max 1 Jewel

Awesome Girls

girls

Indlægget er sponsoreret af Pieces og indeholder reklamelinks.

Det er ingen hemmelighed at jeg er all about Girl Power. Jeg interesserer mig for ligestilling, feminisme og kønsdebatter, det er dog ikke noget jeg skriver om her på bloggen, på nær det årlige indlæg om 8. Marts og kvindernes internationale kampdag, men det fylder meget.

Pieces har netop startet en kampagne der hedder Awesome Girls og i den anledning bedt mig om at hylde én af de awesome girls jeg kender. Det er svært – for jeg kender mange! Jeg vil prøve at fremhæve dem som ikke er mine bloggervenner eller som normalt bliver omtalt her på bloggen, for det bliver ofte de samme (seje) damer 😉

Min veninde, der for snart mange år siden tog til Caribien for at læse (et semester!), og nu har skabt sig et liv, et arbejde og en hverdag, på den anden side af kloden, helt alene. Så sejt. Min kusine, der det seneste år har boet i en lille by i Frankrig, mens hendes venner er startet på gymnasiet. Nu taler hun flydende fransk og skriver desuden skråskrift – på fransk også, selvfølgelig. Jeg tror godt nok jeg ville have svært ved at være et år væk fra min familie, selv som 29 årig, men hun har gjort det, og hun er kun 16! Det er jeg meget imponeret over. Min pap-svigerinde der på 6 år har sat 4 børn i verden og kører et mean familiegame med masser af overskud og altid en stående invitation til at spise med #goals. Min ene lillesøster der i 11. time droppede at blive konfirmeret, fordi hun ikke var sikker på at hun kunne tilslutte sig én specifik religion, uden af have indgående kendskab til andre muligheder. Hun har brugt lang tid på at overveje hvad der var det rigtige at gøre og hvad der var rigtigt for hende. Konfirmation, var ikke det rigtige valg lige nu. Jeg synes det er sejt at stoppe op og tage stilling på den måde, når man er 15 år og lige så let, kunne glide med strømmen. Jeg kunne komme med mange flere eksempler for at understrege min pointe, for jeg er omgivet af mega seje piger og kvinder, der hver dag tager beslutninger og handler for det der er vigtigt for dem og dermed hver især sætter noget på spil. Det synes jeg er sejt og det inspirerer mig hver dag. Jeg ville ønske jeg kunne give dem alle sammen en Awesome Girls T-shirt…

Jeg synes også det er vigtigt at zoome lidt ind og finde inspiration i det nære. Jeg kan selv hurtigt blive imponeret og inspireret af store mennesker der gør store og flotte ting, men når jeg tager mig tid til at overveje alt det, mine nærmeste gør – uden at have en blog, et start up firma eller andet udadvendt, så bliver jeg endnu en gang inspireret og imponeret over deres sejhed. Jeg ved ikke om det virker meget banalt at læse, men jeg har selv brug for den reminder i ny og næ – så nu kommer den også på bloggen – måske I har brug for den?

Shop Pieces Awesome Girls tee her.

Hvis i vil læse mere om seje kvinder, så er denne her side en af mine favoritter – og navnet er yderst passende 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday kicks #32 Nike Air Max 1 Jewel