160617: Copenhagen

Monday kicks #32 Nike Air Max 1 Jewel

airmaxjewel

Indlægget indeholder reklamelinks

Foto: Philip Nordin/Rezet Sneaker Store

Ugens #mondaykicks havde egentlig release i torsdags, men den er stadig et blogpost værdig. Air Max 1 har været igennem lidt af hvert – især på shape fronten har den fået mange knobs pga. den mere og mere bulky toebox. Toeboxen er den yderste del af skoen, altså der hvor tæerne er. Rezet har lavet en ret fin artikel som forklarer udviklingen her.

Den seneste release er den hvide Air Max 1 i en ret flot shape – meres spids og ikke så boxy – med et University red mini swoosh, kaldet Rare Ruby eller den hvide med sort swoosh – Black Diamond. Den er blevet mega hypet som værende et af årets bedste AM1 releases og med god grund. Den er virkelig lækker i kvaliteten, det lille røde swoosh er helt ikonisk og så er den virkelig god i shapen. Som den Air Max pige jeg nu engang er, var det en no brainer at den skulle med hjem. Jeg ved at The Sole Supplier havde det på samme måde – se med her.

Jeg har endnu ikke haft den på endnu, men glæder mig til at den har præmiere – måske senere på ugen hvor jeg skal til Paris? Tror jeg vil bruge den med denne her kjole og de her solbriller.

Shop Air Max 1 Jewel i rød her og i sort her.

2 kommentarer

  • Mie

    Hvor er de fede! Hvordan er de umiddelbart i størrelsen, hvis man skal bestille på nettet? Skal jeg gå et halvt til et helt nummer op?

    Tak og god sommer!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

160617: Copenhagen