Awesome Girls

June wishes

junewishes

Indeholder reklamelinks

Mads Nørgaard bucket hat, Selected Femme top, Acne Studios skirt, Mansur Gavriel bag, Mads Nørgaard swimsuit & adidas Ultraboost sneakers.

Mine juniønsker (udover 5 ugers ferie i Italien og pasta i ubegrænsede mængder) består lige nu af en hang til kasketter og hatte som kan dække for solen i ansigtet (farvel rynker), tænker denne fra Mads Nørgaard ville gøre det ret godt. Jeg er også på udkig efter en god denimnederdel – denne fra Acne har en rigtig pæn længde og den perfekte vask. T-shirten fra Selected Femme har de fineste ruffles på ærmerne og gør dermed et hverdagssæt lidt mere spændende. Den knaldrøde taske fra Mansur har jeg også haft øjne på i et stykke tid, men igen, alt fra det mærke er lige til at spise. Selvfølge skal jeg også have fingrerne i barbie badedragten fra Mads Nørgaard (slef) og så trænger mine Ultraboost Uncaged til en afløser, og de hvide vi lige har fået på lager i Rezet er det oplagte valg.

Hvilke ting går I om drømmer om i Juni?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Awesome Girls