June wishes

A guide to jeans #2

look4_2

Indlægget er sponsoreret af Zalando og indeholder reklamelinks.

Photo: Alona Vibe

I forlængelse af mit indlæg her – har jeg stylet yderligere 2 looks med udgangspunkt i Zalandos store udvalg af jeans. Det er vireklig svært at finde jeans der sidder som de skal, og det er endnu sværere at gøre det over nettet. Zalando har gjort det lettere ved at indeksere alle deres jeans ud fra fit og hvilke kropstyper hvert fit passer til. Du klikker dig derfor bare igennem et par spørgsmål og så kommer der et udvalg til dig, ud fra dine svar. Smart ikke? Denne gang gik jeg efter par hvide jeans i en ‘relaxed fit’ og et par high waisted jeans med dekonstruerede detaljer. De hvide Tommy Hilfiger jeans og de seje Topshop Boutique jeans kom derfor frem i søgningen.

De hvide jeans har som sagt et relaxed fit – men til den tætte side, så de ikke bliver alt for McHammer agtige, selvom jeg også har et godt øje til de her og de her. Ved ikke om jeg er hiphop nok? De hvide jeans har den der gode 90’er pasform og jeg valgte at style dem med en hvid sweater fordi det er ret lækkert med sådan et tone i tone look. Blusen har de fineste ærmer og så koster den nul og niks. Et godt fif til hvide jeans er at finde nogle der er lavet af 100% bomuld. Så er de oftest lidt tykkere i kvaliteten hvilket jeg synes giver en god pasform og så er de heller ikke gennemsigtige…!

Look 2: Bik Bok sweater, Tommy Hilfiger jeans, Nike Air Max 97 sneakers & Céline sunglasses.

 

look3_3

look3_4

look3

look3_6

look3_5

look3_1

look3_2

Det fjerde og sidste look er en hel del finere end i normalt ser mig i, men de her jeans skulle lige som have lidt ekstra. For det første er de ret cropped, så der ser det klart sejest ud med en lille hæl for at forlænge benet. De har et bælte i taljen og normalt ville jeg tage en tee ud over og dækker det, men jeg (og fotografen, Alona) prøve lige at gøre det lidt mere kropsnært og vise den talje jeg nu engang har. Jeg synes det kan virke meget grænseoverskridende at have noget så stramt på, kender i det? Jeg stylede derfor de her jeans med en lang kjole, som jeg bare havde åben. Det er en meget fin måde at lege lidt med længderne og føle sig godt tilpas. Topshop Boutique jeansene har en dekonstrueret detalje på buksebenene, hvilket også er en mega stor trend der i den grad har hersket siden Vetements begyndte at lave deres nu ikoniske jeans der er klippet op og syet sammen. Jeg synes det ser mega fint ud og tilføjer en rigtig fin detalje på noget så basic som jeans 😉

Look 4: Selected Femme dress, grey tee, Topshop Boutique jeans & Gardenia Copenhagen Marie heels.

look4_2 look4 look4_3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

June wishes