Off to Paris

5 ting om mig #3

nike_pc0410

Foto: Lasse Vind

Det er lidt tid siden sidst, så jeg tænkte i sagtens kunne klare 5 facts om mig, igen. I tog så vel imod #1 og #2 og jeg synes selv det er en ret hyggelig måde at lære de bloggere jeg selv følger, bedre at kende – så jeg tør godt 😉 Her er lidt flere ting i sikkert ikke vidste om mig.

 • Jeg lider nærmest af det modsatte af FOMO (fear of missing out) når det gælder fester og byture, men hvis det handler om familie så er jeg ved at gå til. Hvis mine søskende, fætre, kusiner eller forældre skal ses, så vil jeg nærmest gøre alt for at komme med. Familie-FOMO.
 • Jeg har 7 tattoveringer i alt.
 • Jeg er virkelig dårlig til at lave mad, men jeg bager en ond tarte au citron, hvert år til påske. Den ene gang om året, jeg er i køkkenet.
 • Jeg elsker dåse Coca Cola og kunne drikke det døgnet rundt, i ubegrænsede mængder. Jeg har dog lavet nogle ret stramme regler for mig selv, for at kunne styre det.
 • Jeg er sygt klodset og distræt, altså helt vildt meget. Sidste sommer formåede jeg at ryste en Cocio, uden låg, i S-toget, således at jeg selv og hele vinduet (og loftet og sædet) var smurt ind i kakaomælk, og jeg gjorde det to gange…

XX F

 

3 kommentarer

 • Sofie Colsted

  Jeg kunne rigtig rigtig godt tænke mig at kende din opskrift (eller vide hvilken du bruger) til citrontærten. Det er noget af det bedste jeg ved, og jeg MÅ bare lære at lave den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Colsted

  Vil rigtig rigtig gerne kende din opskrift (eller den du nu bruger) til tærten! Det er simpelthen det bedste jeg ved og MÅ lære at lave den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den med Cocioen🙈😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off to Paris