210617: Copenhagen

I wanna wear

look3

Indeholder reklamelinks: Lovechild 1979 shirt and pants, ASOS beach bag, Céline Diane sunglasses & Nike Vapormax sneakers.

Det fine silkesæt fra Lovechild er netop på udsalg hos Boozt og det drømmer jeg om at have på i dag hvor jeg skal lave søndagsagtige ting. Jeg kom hjem fra Paris fredag nat og min weekend har således bestået af at slappe af, fejre min dygtige ven der er blevet læge og træne. Der kommer en update på mit Crossfit eventyr i morgen 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

210617: Copenhagen