I wanna wear

Crossfit Copenhagen Summer workout #2

f5e100de-9371-4b09-86e9-0635f3b158b0 a9cbd7ba-361f-46dc-a1d9-6cfb0956f1ba cdde5556-dac8-4365-9cce-72552d601033 08f97fd3-769f-4cf7-abf6-70bbaf06d409 229e9a70-84a7-4815-a5f6-1e82cbc72715 49ec166a-f93e-4331-8093-72c7ed5e203d d7aea0b4-05ea-41db-9257-e1554426360c 9a76a701-0a92-4684-ba99-755da19d00f7

Indlægget er sponsoreret af Crossfit Copenhagen

Så er Sidsel og jeg, halvvejs gennem vores sommer workout med Crossfit Copenhagen. I morges var jeg til min #12 træning ud af #24 og jeg har 5 uger tilbage. De sidste uger har været ret hårde, jeg har haft travlt på arbejde og haft en masse planer, så jeg er virkelig stolt over at jeg har nået mine træninger og tilmed løbet en hel del, faktisk 2-3 gange om ugen.

Og hvordan går det så, her halvvejs i projektet? Ret godt hvis jeg selv skal sige det. Jeg er blevet lang mere bekendt med alverdens crossfit begreber som amrap, emom, wod og rx, og jeg føler mig hjemme i de fleste øvelser. Jeg er helt sikkert også blevet stærkere. Jeg har prøvet at samle mine midtvejs erfaringer nedenfor:

  • Crossfit træning er super individuel og du kan lave alle workouts i den skalering der passer dig – det betyder du ikke skal tænke så meget over hvilket hold du er på eller hvem du træner med.
  • WOD er en god all round træning, men jeg har kombineret det med nogle styrkehold som har været mega godt for at teste mig selv i forhold til hvor meget jeg rent faktisk kan løfte, samt forfine min teknik. Styrkeholdene er lidt mindre, hvilket giver dig mere tid til at fritte træneren og få hjælp.
  • Spørg, spørg og spørg. Det kan være så skadeligt at lave en øvelse forkert, så vær aldrig bange for at spørge træneren til råds, lieg så meget som du har brug for. Selvom det kan virke intimiderende fordi alle andre på holdet virker super prof, så skal du ikke holde dig tilbage. Det er jo derfor at træneren er der. Og når der er en anden der spørger ind til squats, så hør efter, det kan være du har gjort det forkert før hen? Benyt dig også af de mange introhold.
  • Max ud, selvom det er sygt hårdt. Det kan være virkelig svært at presse sig selv, men du er helt sikkert meget stærkere og udholdende end du selv tror. Så prøv at giv den en ekstra skalle, løft lidt tungere end sidst eller se om du kan lave en ekstra chin up, selvom det er hårdt. Jeg er selv helt vildt svag i armene og da vi havde en time hvor vi skulle lære at gå på hænder var jeg virkelig uden for min comfort zone. Jeg faldt sygt mange gange (pinligt) men jeg blev ved og ved. Jeg kan stadig ikke gå på hænder, men nu er jeg da ikke bange for at forsøge… haha.
  • Lav noget andet ind i mellem. Tag en yoga time for at få strukket musklerne eller køb en foam roller så du kan bruge den der hjemme. Du bruger mange muskler som du ikke er vant til og det giver spændinger og ømhed. Det er ikke farligt, men du kan få meget ud af at strække ud og foam rolle. Jeg er blevet virkelig glad for at løbe mellem træningerne, for at få rystet benene igennem. Jeg løber bare 5 km i roligt tempo, og det er den perfekte restitution.
  • Sov godt, spis godt og drik masser af vand. Hvis du sætter din træning op har du også brug for tilsvarende ro og masser af søvn. Det er også vigtigt at spise nok, for at få energi til at maxe ud til træning. Jeg spiser masser af bananer, grove grøntsager og yoghurt med grov musli for tiden. Og selvfølgelig jordbær med fløde 🙂 De sidste par uger har jeg også sørget for at drikke meget mere vand, for jeg sveder sygt meget til træning og det har været så varmt og lummert.

Er i stadig med på workouten? Og hvordan går det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wanna wear