Crossfit Copenhagen Summer workout #2

Monday Kicks #33 adidas x Parley for the Oceans

img_5277 img_5276 img_5275

Foto: Philip Nordin/Rezet Sneaker Store

Indlægget indeholder reklamelinks

Beklager meget forsinkelsen på denne uges #mondaykicks! Jeg glemte det fuldstændigt igår! MEN denne uges udvalgte sneakers er samarbejdet mellem adidas og organisationen Parley for the Oceans. Det er rent faktisk ikke første gang de samarbejder, men ikke desto mindre er det første gang at det er i et omfang hvor skoene er til at komme nærheden af. adidas kender i, men hvad er Parley? Parley for the Oceans er en organisation der arbejder på at formindske det plastik der bliver udledt i verdens have, som ødelægger havmiljøet, skader dyrene og forurener vores klode, da det aldrig nedbrydes. I samarbejde med adidas har de fundet en måde at genbruge noget af det plastik, nemlig ved at lave sneakers. Et par adidas x Parley sneakers består nemlig af hvad der svarer til 11 plastikflasker…! Det er alligevel en del. Jeg kender til Parleys arbejder, gennem min uddannelse på ITU hvor jeg læste green tech and environmental studies og siden da har jeg fulgt med i deres arbejde. De fakta der kommer frem er frygtindgydende og det har helt sikkert påvirket mit forhold til skrald, sortering og genanvendelse. Derfor er jeg også ekstra begejstret for samarbejdet – og så er de virkelig flotte!

Samarbejdet består af Ultraboost, Ultraboost Uncaged og Ultraboost X, og koster 1599 kr.

I kan læse mere om adidas x Parley her og hvis i skal have fingrene i et par, skal i tidligt op. De bliver nemlig sat til salg i alle Rezet butikker fra onsdag morgen kl. 10.00.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crossfit Copenhagen Summer workout #2