300617: Copenhagen

Busy Bee

190517

Det er efterhånden en kliché at have SÅ travlt, men ikke desto mindre er den manglende opdatering her på bloggen og insta, et bevis på selv samme. Som jeg nævnte forleden, så har jeg travlt på mit ‘voksen’ arbejde, som jeg kalder Rezet Sneaker Store. Vi åbner nemlig en butik i Odense på lørdag d. 8. Juli. Dagen starter med en helt særlig Vault oplevelse hvor 20 heldige sneakerfans får lov at shoppe limiterede sneakers, efterfølgende er der åbent i butikken fra 12-18 hvor vi serverer lemonade og Albani øl (Odense lokal, selvfølgelig!) og efterfølgende er der fest på Aya, hvor hende her den lange spiller alle mine yndlings numre. Det er en lang men virkelig sjov dag og eftersom at jeg har en (stor) finger med i spillet, har jeg altså haft rigeligt at se til de seneste par uger. Bare i denne uge har jeg været i Odense to gange og fredag drager jeg afsted igen for at preppe butikken sammen med Odense holdet, så vi er klar til åbning lørdag. Uhh jeg glæder mig.

Se eventet for butiksåbningen her og for efterfesten her.

Jeg har overvejet at dele lidt mere om mit arbejde i Rezet, her på bloggen. Kunne det have interesse?

Nå ja, har i nogle Odense tips? Så smid dem lige min vej!

2 kommentarer

 • Julie

  Tillykke med Odense-butikken!

  Dine bukser er kæmpeseje. Hvor er de fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Selvfølgelig ku det have interesse!! Hehe
  Og så vil jeg også lige høre hvor dine fine bukser er fra?
  Elsker at læse med:))
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

300617: Copenhagen