050717: Copenhagen

Cool Cat Covers

iphonecovers

Reklamelinks: Biscuit cover, Lucky Cat cover, Darth Vader cover, White Cat cover & Chips covers.

I weekenden tabte jeg min telefon (som jeg så ofte gør) men denne gang gik det desværre ud over skærmen som fik en flænge. Heldigvis kun en lille en, så den er stadig fuld fuktionel (forestil jer en lettet blogger!). Nu bliver jeg dog nødt til at steppe mit cover game lidt op! Sidsel har altid et nyt og smart cover og de er altid mega store og sjove, så inspireret af hende, tog jeg en tur på Ebay og fandt SÅ mange cute covers – jeg var seriøst i gang med en bestilling på 15 stk, men beherskede mig og bestilte ‘kun’ 3 forskellige… Haha. Ovenstående er nogle af mine favoritter – men må indrømme at jo dybere ind i Ebay du kommer, jo flere seje ting dukker op, så jeg kan anbefale at browse lidt rundt. Jeg søgte på ‘3D covers’, ‘Kawaii’ og ‘Cool iPhone cover’ og der dukkede et væld af muligheder op – så knock yourself out 🔥

1 kommentar

  • Hey Frede.
    Skal du tilfældigvis snart handle nyt cover? 🙂 Kunne vi evt. handle sammen, så kan vi splejse fragten eller hvad der skal til for at få det hjem.
    vh Mikkel.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

050717: Copenhagen