Cool Cat Covers

100717: Copenhagen

8a03b694-f7f8-49a7-8ff7-3042d1dbe87bReklamelinks: Proenza Schouler t-shirt, Storm & Marie skirt, Nike Air Max 1 Jewel sneakers from Rezet Sneaker Store.

Efter et brag af en åbning af Rezet Store i Odense, er jeg tilbage i København. Jeg var dog noget forundret over at det allerede var mandag, da jeg vågnede i morges, kender i det? Anyways, jeg er kommet igennem dagen med uendeligt mange kopper kaffe og en crossfit time efter arbejde. Jeg vender straks tilbage med lidt flere billeder fra åbningen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cool Cat Covers