Rezet Sneaker Store Odense

Milano

ikke-navngivet-1

Reklamelinks: New Balance 991 Sneakers, Prada bag & Celine Diane sunglasses.

Som jeg teasede for tidligere så smutter jeg afsted igen i morgen. Denne gang er det ikke Odense, men Milano. Lidt varmere 🙂 Anledningen er en New Balance release på en ny model, så det kommer i til at høre mere om i weekenden. Det er første gang jeg er byen så jeg har udset mig et par steder jeg vil besøge så som Corso Como, Bar Luce, ID outlet og så selvfølgelig spise masser af pasta og drikke et par campari drinks. Jeg har pakket mine New Balance sneakers og senorita kjole, så jeg er i hvert fald klar på 24 timers Italy 💃🏼

Har i nogle gode tips til Milano?

Husk at følg med på instagram @fredesblog

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rezet Sneaker Store Odense