080717: Odense

Rezet Sneaker Store Odense

odense-26 odense-21 odense-14 odense-6 odense-3 odense-2

Indeholder reklamelinks

Photo: Philip Wettergren

Video: Philip Nordin

Nu har jeg nævnt mit arbejde med at åbne den nye Rezet Sneaker Store i Odense et par gange, så tænkte at jeg ville dele lidt med jer. Ovenstående er en look book vi skød i Odense, blot få dage inden åbningen. Modellerne er Julie og Søren, to stjerneskud der arbejder i Odense butikken. Jeg har stylet forskellige sneakers fra butikken med en blanding af mine egne ting, fx de guld Hosbjerg bukser og så en masse fine ting fra butikken – den prikkede Lærke Andersen hoodie, Velour tracktoppen og den blå og røde top fra adidas. Efter jeg så Julie i de blå Spiridons og HALO nylon bukserne, er jeg dog ret sikker på at begge ting skal med mig hjem. Snart!

Vi har også lavet en film fra åbningen. Vi fik en virkelig varm velkomst i Odense, tusinde tak for det!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

080717: Odense