Milano

Pearl Reflect & Mariah

airzoommariah-lookbook-8 airzoommariah-lookbook-6 airzoommariah-lookbook-9

Reklamelinks: Lærke Andersen hoodie, Lærke Andersen shorts & Nike W Air Zoom Mariah Flyknit Racer sneakers, everything available at Rezet Sneaker Store.

Photo: Philip Nordin

Forleden dag skød mig og min kollega Philip, en lille lookbook i anledningen af den nye Mariah Flyknit Racer. Jeg stylede dem med mit yndlingssæt fra Lærke Andersen, shorts og hoodie i pearl reflect mønsteret der har refleks prikker. Det er blevet Lærke Andersens signatur og jeg får så mange henvendelser om min prikkede hoodie. Den er godt nok lidt dyr, men jeg bruger den virkelig ofte, så det har endt ud i at være et fornuftigt køb.  Der udover kan jeg godt lide at købe noget jeg ved kommer fra en mindre virksomhed, som bringer noget nyt til bordet, og det gør Lærke. Det gør at jeg har lyst til at støtte op om mærket og i sidste ende bliver endnu mere glad for det. Som det ser ud nu, så er det i hvert fald en hoodie jeg kan have i garderoben i mange år.

Sættet er inspireret af løbetøj, så det virkede oplagt til Mariah sneakersne som er ultralette og meget comfy. Det er vel egentlig løbesko, men jeg vil bruge dem på gaden. Farvekombinationen af den blå og orange er knivskarp op mod den hvide – helt sikkert en klassiker.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milano