120717: Copenhagen

Monday Kicks #34 Puma x Fenty by Rihanna Fur Slides

img_6485

Reklamelinks: Puma x Fenty by Rihanna Fur Slides

I har nok bidt mærke i at Rihanna slår sine folder hos Puma, pt? Det hele startede med fusionen af en Puma Suede og den ikoniske Creeper sål, som blev til den virkelig populære Fenty Creeper. Samarbejdet udviklede sig og nu er Fenty kolletionen langt mere omfattende. En model der dog også er gået hen og blevet et symbol på Riris samarbejde med den tyske gigant, er Fur Sliden, den velkendte badesandal med en fluffy puffy rem over foden, lavet i de lækreste pastelfarver. Fenty Fur slide er lige landet en en iskold baby blå og en perfekt mintgrøn, her til sommer og jeg har været så heldig at få mine fingre i et par. Jeg købte de lyserøde sidste sæson og i er mange der har spurgt på den – så nu er der altså mulighed for at slå til på de her cute farver. Jeg har brugt de lyserøde en hel del – dog mest i mere uformelle sammenhænge, men ikke desto mindre er jeg mega glad for dem og ved at de lyseblå bliver en favorit. Måske de skal med til Tisvilde senere på ugen?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

120717: Copenhagen