180717: Copenhagen

140717: Milano #2

milano-31 milano-29 milano-30

milano-27 milano-24

Reklamelinks: Lærke Andersen T-shirt and hoodie from Rezet Sneaker Store, Storm & Marie Shorts, New Balance 991 sneakers from Rezet Sneaker Store, Elaine Hersby bag & Céline Baby Audrey sunglasses.

Sidste outfit fra Milano, som jeg havde på om aftenen til New Balance eventet i deres store flagship store. Det var 34 grader varmt, så den lille hoodie røg hurtigt af igen – men overlevede lige at have den på imens jeg spiste en is. Det er forresten to ting fra Lærke Andersens AW17 kollektion, som lige er landet i Rezet Store – jeg dør så meget over hvor pænt det er! Til New Balance eventet rendte jeg ind i Norges sneaker queen #1 Ida Broen, som netop har været i Flimby, New Balance’s Britiske fabrik og har lavet sin helt egen sneaker. Se den her, den er så sej! Jeg mødte også fine svenske sneaker girl Annie Friberg som bor i Göteborg – ren skandi sneaker meet and greet.

Har i set min mini guide til Milano?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

180717: Copenhagen