140717: Milano #2

Monday Kicks #35 adidas Campus

campuskicks

Reklamelinks: adidas Campus at Rezet Store.

Denne uges #mondaykicks er endnu en klassiker fra adidas Originals, nemlig Campus. Det er en model jeg har været rigtig glad for i mange år, men jeg synes også at den har stået lidt i skyggen af Gazelle. I år har adidas skruet op for Campus, i forhold til sidste år hvor det hele handlede om Gazelle. Campus modellen er lidt mere chunky, har en højere så og i mine øje, en lidt finere toe box. Det er en populær sneaker hos både ‘kendere’ – blandt andet pga. dens popularitet blandt musikere og hos mere gængse forbrugere fordi det er en forholdsvis tilgængelig sneaker til en fornuftig pris. En rigtig klassiker fra 80’erne.

Til Rezets lancering af Campus, lavede jeg 3 Q&As om den ikoniske sneaker, en af de interviewede er forresten min far – hvis nogen er nysgerrige.. Hehe. I kan læse de tre interviews her.

Jeg har selv et par gamle Campus 80’es Japan Vintage og så de lysegrå med lyserød gum sål, som er en virkelig fin opdatering. Jeg bruger dem til alt fra blå jeans, sommerkjoler eller sorte herrebukser og en hoodie.

Hvad synes i om adidas Originals Campus?

2 kommentarer

  • Amalie

    Sej far, du har, Frederikke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Kender du mon til forskellen på 80’s-modellerne og dem der er fremme nu, der bare hedder Campus?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

140717: Milano #2