Monday Kicks #35 adidas Campus

Musik i Lejet 2017

beach

Jeg er tilbage efter en forrygende weekend i Tisvilde, med Musik i Lejet og sommerhushygge med Sidsel. Her er et par snaps fra weekenden.

Vejret var bestemt ikke med os, men vi fik alligevel taget et par kolde dukkerter. Jeg bader normalt om morgenen når jeg lufter Winston, men det er et hurtigt skinny dip og bestemt ikke til at plaske rundt. Det var ikke helt vejr til at dase på stranden, men vi tog en ekstra trøje med og det lykkedes os alligevel at bruge et par timer med kryds ord og bugles.

milaften

Vi brugte kun aften (og natte) timerne på festivalpladsen. Musik mæssigt var højdepunkterne helt klart torsdagens live band i Fiskerbaren og Medina koncert på Strandscenen fredag, som stadig kan mærkes på min hals. Snackmæssigt nåede jeg kun at køre et par crêpes (med citron og sukker!!) og en crispy duck burger, på vejen hjem. Er lidt ked af jeg ikke fik snacket mere… Min families sommerhus lægger tæt på festivalpladsen, så aftenerne gik med grill og gæster. Havde blandt andet hende her, hende her og hender her (+ Torben) til middag <3.

loppis

Hver lørdag sommeren over, er der loppemarked ved Tisvildeleje station. Der er fyldt med flot keramik, gamle cykler og pæne kurvestole. Gid jeg havde et større hjem! Ps. havde bestilt festivalsolbriller til hele holdet. De koster ikke særligt meget og er helt kanon! Find dem her.

sunday

Søndagen havde jeg heldigvis ikke tømmermænd, så dagen blev brugt på svampejagt i skoven, efterfulgt at Tour de France afslutning og svampepasta i sofaen. Nu er jeg tilbage på mit kontor for en kort bemærkning, inden jeg smutter på mit næste mini-ferieeventyr i DK.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Kicks #35 adidas Campus