Musik i Lejet 2017

260717: Copenhagen

p1180979 p1190008

Reklamelinks: Dr. Denim shirt, Vintage Levi’s jeans, New Balance 991 sneakers from Rezet Store (similar here), Prada bag & Céline sunglasses.

I dag var min sidste kontordag inden 5 fridage i træk, hvor jeg tager lidt rundt i Danmark. Jeg starter på Bornholm og så bliver weekenden fordelt på Sjælland. I dag nåede jeg at drikke kaffe med Sidsel og Hanna som begge lige er kommet tilbage fra ferie. Vi nåede at vende modeuge outfits, kommende rejser og selvfølgelig forevige vores outfits #bloggerlife

Følg med på insta @fredesblog hvor jeg opdaterer fra min ferie <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musik i Lejet 2017