220717: Tisvildeleje

Places i wanna go #1

paristrip

Reklamelinks

Selvom jeg har været ret meget på farten i denne sommer (primært KBH <–> Sommerhus) så har jeg den vildeste udelængsel. Jeg har en lang liste med rejser jeg gerne vil på og destinationer jeg drømmer om at besøger og genbesøge. Derfor tænkte jeg at starte en lille følgeton med nogle af de rejser jeg går og planlægger, både sådan irl og i mine drømme.

Første indlæg omhandler en by jeg faktisk har været i en del gange før, men som jeg virkelig længes efter at besøge igen (igen), på en hurtig weekend tur. Ofte er det lidt lettere at planlægge mindre weekendture, både ifht. tid og moneys. En weekend get away i Europa kan ofte klares for 1500-2500 kr. for både fly og hotel – og så er det, i hvert fald for mig, lidt lettere at tage en spontan tur, med kort varsel.

Paris

Paris er en af mine all time favoritbyer <3 Jeg har ikke rigtig tal på hvor mange gange jeg har været der, men jeg tror at jeg nærmer mig 10 gange eller sådan noget. De fleste gange har dog være korte, men ikke desto mindre, gode ture. Da jeg efterhånden kender byen, er det helt i orden med bare to overnatninger og lige godt 2 dage til at spadsere rundt. Men jeg må indrømme at jeg sagtens kunne finde noget at lave, hvis jeg var der i en uges tid (læs: spis croissant, drik vin, spis croissant, drik vin osv.).

Fly: Flypriserne i september og oktober er ca. 700-1000 kr. per person fra fredag til søndag. Jeg plejer at søge på Momondo og shuffle lidt rundt mellem datoerne – nogle gange kan der være en del at spare ved at tage afsted torsdag eller komme hjem mandag.

Hotel: Jeg har boet lidt forskellige steder i Paris, både på hotel og i lejlighed. Det hyggeligste hotel jeg har boet på var Hotel Paradis, men jeg gad vildt godt at checke ind på Grand Amour, næste gang. Har i nogen gode hotel tips til Paris?

5 ting jeg vil opleve i Paris: Spise steak frites på La Brasserie L’isle Saint-Louis, besøge Rodin museet, shoppe fine sager i Merci, drikke kaffe i Jardin du Luxemburg og stocke op på franske apoteker produkter som Homeoplasmine og Caudalie.

Se mit Paris pinterest board her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

220717: Tisvildeleje