Places i wanna go #1

Monday Kicks #36

dsc09459

img_7963

Photo: Rezet Store

Reklamelinks: Filling Pieces Low Top Roots Roman White sneakers from Rezet Sneaker Store.

Det er mandag, og det betyder sidste dag i min mini-sommerferie, afslutningen på Sidsels og mit Crossfit forløb, men vigtigst af alt så betyder det også at det er tid til #mondaykicks. Denne uge har jeg kastet min kærlighed det Hollandske mærke Filling Pieces og deres model Low Top, med en helt ny sål, kaldet roots. Sålens look ser også meget rod-inspireret ud med de dybe fuger og en hel del højde. Det er en model som kan virke meget voldsom når den står på hylden, men når den kommer på, så er det som om at proportionerne passer meget bedre. Den chunky sål går godt til den meget enkle upper og fx med bare ankler, bliver det et ret sporty, men feminint look.

Filling Pieces startede i Amsterdam i 2009 af Guillaume Philibert, som ville ramme ind i et marked for håndlavede lædersneakers i høj kvalitet, men til en mere tilgængelig pris. Filling Pieces har siden da langsomt arbejdet sig frem på det europæiske marked og er efterhånden ved at finde sin plads på den danske sneaker scene. Jeg er især fan af deres skulpturelle silhuetter og brug af masser af farver.

Se mere Filling Pieces her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Places i wanna go #1