Monday Kicks #36

The Finale: Crossfit Copenhagen Challenge

img_7965

Indlægget er sponsoreret af Crossfit Copenhagen og indeholder reklamelinks.

Så er det 31. Juli og dermed afslutningen på 8 ugers Crossfit Challenge for mig og Sidsel  – det betyder dog ikke at det er slut med at træne.

I kan læse mine forventninger til projektet her, og min midtvejsevaluering her.

Nå men hvordan gik det så? På de 8 uger har jeg nået at træne 21 gange. Mit mål var 24, men det lod sig simpelthen ikke gøre da alle mine uger så forskellige ud og jeg brugte også en del tid udenbys, fx Odense, Tisvilde, Bornholm, Paris og Milano hvilket gav lidt begrænsninger. Jeg har dog suppleret de 2-3 ugentlige timer med 1-2 løbeture om ugen, for at få lidt gang i de ben. Alt i alt er jeg fint tilfreds med mængden af træning, selvom det havde været tilfredsstillende at ramme nr. 24 træningstime i dag.

Kan jeg se resultater? Ja og nej. Jeg kan helt klart se og mærke at jeg er blevet en hel del stærkere. Jeg kan løfte tungere og jeg er mere udholdende i næsten alle øvelser. Jeg har gennem hele perioden øget vægten på alle øvelser. Jeg har fået en mere ret ryg og en bedre holdning, da jeg har fået styrket mine ryg og skuldermuskler. Jeg aner ikke om jeg har tabt mig, for jeg vejede mig ikke inden jeg gik i gang, men når jeg kigger på min krop kan jeg ikke se den store forskel. Denne sommer har jeg bestemt heller ikke holdt igen med alkohol, chips med dip og is, så hvis jeg havde fået six-pack, så var jeg blevet overrasket. Men kan sige at jeg har kunne holde balancen ved at træne så meget og samtidigt spise med sommerferie manér, uden de store udsving.

Hvad så nu? På trods af en hverdag der har været præget af rejser, ferie og sommerferieting, er jeg kommet godt ind i en god træningsrutine. Jeg løber fast igen og timerne i Garagen er blevet en del af min hverdag. Det vil de også være fremadrettet, og jeg tænker at det faktisk bliver endnu federe, da jeg nu er meget mere inde i rutinerne og kender øvelserne. Igennem de 8 uger er jeg blevet mindet om hvor meget energi jeg får af at træne og hvor godt det påvirker min hverdag – så derfor fortsætter jeg ufortrødent.

Nu skal jeg afsted til min sidste træningstime i det her forløb – og så må jeg se om Sidsel kan lave 10 armbøjninger (som hun skrev her) og om jeg selv kan lave 5 pull ups (som jeg skrev her) og efterfølgende skal vi fejre 8 ugers veloverstået træning, med en middag på Pastis.

Lige nu har du muligheden for at vinde et træningsforløb hos Crossfit Copenhagen – hvis du nu har fået blod på tanden? Deltag her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Kicks #36