310717: Copenhagen

Truss x Net a Porter

pf17_lookbook9 pf17_lookbook6 pf17_lookbook5 pf17_lookbook4

Reklamelinks: Truss x Net a Porter exclusive

Mine seje veninder Elise og Gillian der står bag taskemærket Truss (som i måske har set en million gange her på domænet) har lavet en eksklusiv kollektion for Net a Porter som netop er kommet ud. Kampagnen er skud af den britiske fotograf Arianna Lago, lidt uden for Paris. Taskerne er lavet med udgangspunkt i Truss’ velkendte design og farverne er holdt i grøn, lilla, sort og hvid.

Truss design er klassisk, sjovt og udført i holdbare materialer. Jeg bruger mine Truss tasker til alt fra strandture, vasketøj, indkøb, Winston transport og selvfølgelig som almindelig taske. De er uprætentiøse og afslappede, lige som jeg kan lide det.

1 kommentar

  • Ida

    Synes desværre ikke der er det store udvalg af Truss taske at finde på nettet. Har du et godt råd til hvor man kan finde det største udvalg og måske både nyere og ældre modeller? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

310717: Copenhagen