Truss x Net a Porter

020817: Copenhagen

img_8262

img_8255

img_8260

img_8237

Reklamelinks: Mads Nørgaard jacket, Proenza Schouler tee, Mads Nørgaard pants, Marni fussbett sneakers, Prada bag & Céline sunglasses.

Forleden var jeg forbi Mads Nørgaards kontor for at besøge Sidsel og kigge lidt kollektioner igennem. Jeg faldt for denne fuldstændig fantastiske pink læderjakke med bindedetaljer på ærmerne. Den kom på med det samme og jeg har ikke planer om at tage den af foreløbigt.

1 kommentar

  • Det kan jeg godt forstå, den er virkelig fin. Men jeg er endnu mere vld med toppen inden under. Den er vildt fed 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Truss x Net a Porter