020817: Copenhagen

Wishes for the weekend

weekendsss

Reklamelinks: Nike cap, Mads Nørgaard socks, Sophie by Sophie hoops, Truss x Net a Porter bag & Nike Air Max 97 sneakers.

Jeg tæller minutterne til jeg går på weekend hvor jeg skal besøge hende her sammen med Sidsel. Resten af weekenden skal bruges på at rydde ud i min garderobe (i siger bare til hvis i vil købe noget!) så der er plads til mine nye lyserøde Air Max 97 <3 De er lige kommet online hos Rezet, så hvis i drømmer om dem skal i slå til nu.

God weekend. X Frede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

020817: Copenhagen