010817: Copenhagen

New glasses on my face: Cross Eyes

brilleprove

Indlægget er sponsoreret af Cross Eyes og indeholder reklamelinks.

I har nok spottet at der har været lidt nye briller på min næse de sidste par uger. Jeg har nemlig indgået et samarbejde med Cross Eyes som går ud på at vise jer nogle af mine favorit stel denne sæson.

For et par uger siden var jeg til vores første møde og skulle udvælge mig 2 par briller eller solbriller. Der var sygt mange at vælge imellem og jeg prøvede løs af forskellige farver og faconer. Ps. bemærk venligst mængden af snacks i baggrunden – der var i den grad sørget for mig, Amalie og Marie. Tak for det. Farvel crossfit-træning.

Jeg har brugt briller i mange år og har både haft de ‘klassiske’ stel og de lidt mere ‘vilde’ stel, og jeg kan rigtig godt lide at vælge noget som er lidt anderledes, men samtidig er det også vigtigt at finde noget som går til hverdag. Min erfaring er at jeg får rigtig mange kommentarer på mine briller hvis de er anderledes – fx helt runde eller meget markante. Det er ret fedt, men nogen gange vil du også bare gerne kunne se, uden at du tiltrækker vildt meget opmærksomhed. (forestil jer at jeg ikke kan albue mig frem for brille kommentarer… Haha, men u get the point ik?). Af den grund så har jeg valgt to par briller som jeg synes er lige dele seje og klassiske. Det ene par er meget store og lavet i acetat i en hornagtig farve, jeg tror man ville kalde den tortoise. Den hedder CEO3 C2 og er en del af Cross Eyes klassiske stel. Den anden jeg har valgt er en lidt mere markant brille fra Bambus kollektionen og er inspireret af den ikoniske Clubmaster model hvor overdelen af stellet er meget markant. Jeg synes den er ret sej og anderledes da den er lavet i sort bambus. Det gør den lidt mindre retro og det kan jeg rigtig godt lide. Den hedder CEL33 C1.

brillervalg

Jeg har allerede fået brugt mine briller en hel del, særligt da det viste sig ved synsprøven i butikken, at mine øjne var blevet en del dårligere, så det føltes som en lettelse af få en bedre styrke. Jeg har bygningsfejl på begge øjne, men jeg har alligvel været for dårlig til at bruge briller til hverdag, selv om jeg burde. Kender i det? Så står man og misser med øjnene hele tiden, eller går direkte forbi folk man kender… Ingen af tingene er særligt fede.

Cross Eyes har en række butikker landet over og det særlige er at de faktisk tilbyder briller med styrke fra 1395 og du har mulighed for at customize med farver, glas og stel – da de selv laver brillerne. Det er ret sejt synes jeg, for du får mulighed for at bestille nogle briller der er helt særlige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

010817: Copenhagen