080817: Copenhagen

New season: Starting fresh

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af NEYE og indeholder reklamelinks.

Haglöfs backpack & Aura clutch.

Starten af august betyder at sommerferierne så småt slutter, og en ny sæson, semester eller skoleår går i gang. En frisk start efter langsomme sommerdage hvor det vigtigste er is-penge og badetøj. Selvom jeg ikke starter i skole igen, så er det rart med en frisk start på en ny sæson, hvilket giver mig umådelig lyst til at forny min garderobe med nye sager.

I samarbejde med Neye så har jeg fundet et par favoritter til efteråret som passer ind i min hverdag, men også sagtens kan stå distancen som skole eller studietaske – tænker der er en del af jer derude der studerer?

Jeg besøgte butikken på Købmagergade for noget tid siden for at udvælge mine favoritter (måske fulgte i med på instastory?). Jeg faldt med det samme for den sorte Haglöfs rygsæk. Rygsæk (!), tænker i nok. Men ja, den er god nok. Jeg er helt tilbage på rygsæk! Det er jo så nice for det første at have begge hænder fri, og undgå at slæbe sin krop helt skæv, når man skal transportere computer, vandflaske og træningstøj med rundt. Og det ser faktisk ret smart ud synes jeg – hvis man lige styler det rigtigt – altså der er klart nogle jakker der ikke duer til rygsæk, men sådan er det. For det andet så købte jeg en rigtig fin retro rød racercykel med et mixte stel tidligere på sommeren, og den er perfekt fordi jeg cykler så meget – men den kan ikke have kurv på og det går ikke at have en dametaske hængende på styret – så her er det faktisk bydende nødvendigt med en rygsæk. #sportyfrede

Jeg valgte også den fine og lidt retro taske fra DKNY, som jeg har vist her og her. Den har jeg brugt når jeg ikke skulle have hverken træningstøj eller computer med, hvilket sker i ny og næ #bliss

Ovenfor har jeg vist et udsnit af hvad jeg normalt slæber rundt på. Min computer (vigtigt!), træningstøj – særligt da jeg havde Crossfit Challenge havde jeg det med hele tiden, en lille pung til dimser – læbepomade, solbriller, høretelefoner osv. – totalt taske-i-taske haha. Jeg går også altid rundt med en vandflaske, denne fra BKR, og en lille notesbog som jeg bruger når jeg er til møder, så jeg ikke skal sidde og kigge i computeren hele tiden. Kaffekoppen har jeg ikke med, men jeg drak kaffe mens jeg gik og tog billeder og så passede den så fint ind…

Processed with VSCO with hb2 preset

Da jeg var på Bornholm havde jeg pakket i min nye rygsæk (smart!) og brugte den på vores ture til blandt andet Opalsøen og Hammersknude. Følte mig vildt praktisk!

Hvad bruger i som arbejdstaske eller studietaske? Og er i med på rygsækholdet?

3 kommentarer

 • Julie

  Har du link til skoene? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pil

  Jeg er total på rygsæk holdet. Og både på Haglöfs og Fjällräven. Har rent faktisk både den sorte Katla 35, ligesom din, Rucksack no 21 og en Rekanken. Som pædagogstuderende og generelt som pædagog i arbejde er det vigtigt at praktisk og smart går sammen. Og ja, os pædagoger er ikke uvaskede nisser i uldtrøjer og gummistøvler mere.

  Så, jeg synes naturligvis det er et total fedt valg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

080817: Copenhagen